Qui som?

Som un família amb dues filles i fa uns anys varem decidir buscar un poble tranquil on fixar la nostra vivenda i veure créixer les nostres filles en un entorn bonic i acollidor. Després d’un any de voltar per varis pobles ens varem decidir per Lladó i allà varem construir la nostra llar.

Uns anys més tard varem decidir reconvertir unes granges en desús en confortables vivendes, sempre seguint criteris de sostenibilitat, com la recollida d’aigües pluvials, la depuració d’aigües grises pel rec, plaques solars, ventilació creuada, sostre vegetal…

El resultat són tres acollidores vivendes que gràcies a les seves formes arrodonides i el sostre verd que puja des del terra s’integren totalment en el terreny.  Volíem aconseguir tenir la sensació que la natura entra dins la casa i així, gràcies a les grans obertures, des de qualsevol lloc de la casa s’està en contacte amb l’exterior i la natura.

Perquè és un poble preciós que ens va encantar des del primer moment i amb gent molt acollidora que de seguida ens varen fer sentir part del poble. Tot i que el que primer ens va enamorar va ser el paisatge, l’entorn i la seva situació privilegiada. Encara avui, després de varis anys, sovint comentem com en som de privilegiats pel fet de viure en un lloc tant bonic.

En les cases podràs dutxar-te tenint la sensació que estàs fora el jardí, relaxar-te en el porxo Chill Out o simplement ajeure’t en qualsevol estança de la casa i gaudir de les vistes de l’exterior. Edificades sobre un suau monticle, les cases gaudeixen d’unes boniques vistes sobre la comarca i unes espectaculars sortides de sol.