Exempció de responsabilitat

Si necessiteu més informació o teniu cap pregunta sobre l’exempció de responsabilitat del nostre lloc, no dubteu a contactar-nos per correu electrònic a hola@lacasadellado.cat

Exempcions de responsabilitat per a La Casa de LLadó

Tota la informació d’aquest lloc web (www.mariabofill.com) es publica de bona fe i només amb finalitats informatives. La Casa de LLadó no ofereix cap garantia sobre la integritat, fiabilitat i exactitud d’aquesta informació. Qualsevol acció que feu sobre la informació que trobeu en aquest lloc web (La Casa de LLadó) està estrictament sota la vostra responsabilitat.

La Casa de LLadó no serà responsable de cap pèrdua i / o dany relacionat amb l’ús del nostre lloc web. El nostre avís legal es va generar amb l’ajut de Generador de responsabilitats i el Generador de polítiques de privadesa .

Des del nostre lloc web, podeu visitar altres llocs web seguint hiperenllaços a aquests llocs externs. Tot i que ens esforcem per proporcionar només enllaços de qualitat a llocs web útils i ètics, no tenim cap control sobre el contingut i la naturalesa d’aquests llocs.

Aquests enllaços a altres llocs web no impliquen una recomanació per a tot el contingut que es troba en aquests llocs. Els propietaris i el contingut del lloc poden canviar sense previ avís i es poden produir abans que tinguem l’oportunitat d’eliminar un enllaç que pot ser que hagi quedat “malament”.

Tingueu en compte també que quan sortiu del nostre lloc web, altres llocs poden tenir diferents polítiques de privadesa i termes que estan fora del nostre control. Assegureu-vos de consultar les polítiques de privadesa d’aquests llocs, així com les seves “Condicions del servei”, abans de dedicar-vos a cap empresa o de penjar informació.

Consentiment

En utilitzar el nostre lloc web, accepteu la nostra exempció de responsabilitat i accepteu els seus termes.

Actualització

En cas que actualitzem, esmenem o fem algun canvi en aquest document, aquests canvis es publicaran aquí de manera destacada.